search
Weer een probleem voor 'Star Wars'-serie 'Rogue One' voor Disney+
Series / Nieuws

Weer een probleem voor 'Star Wars'-serie 'Rogue One' voor Disney+

Heel soepel gaat het eigenlijk niet met de productie van de serie, lijkt het zo.

Problemen achter de schermen bij de serie die Disney+ maakt rond Rogue One-personage Cassian Andor. De productie ligt stil en vandaag horen we dat Stephen Schiff opstapt als showrunner. Er is wel al een vervanger.

Tony Gilroy, een van de schrijvers van de oorspronkelijke film, keert terug als nieuwe showrunner. Waarom Schiff niet langer actief is als de showrunner weten we helaas niet, daar werd niets over verteld. Interessant is dat hij wel aanblijft als schrijver van de serie. Gilroy werkte daarnaast al mee, hij regisseert in elk geval de pilot en maakt ook scripts.

Lees ook: 'Cassian Andor'-serie brengt oude personages terug

Eerder ook al
Eerder was Gilroy al de redder van de film waar de serie op gebaseerd wordt. Die zou gemaakt worden door Gareth Edwards, maar de productie bleek helemaal niet soepel te gaan. Daarop werd hij vervangen door Gilroy, die de hele film gerepareerd zou hebben middels uitgebreide heropnames.

Lees ook: 'Avengers'-acteur in nieuwe 'Star Wars'-serie

In deze serie volgen we Cassian Andor en zijn robot K-2SO, terwijl ze missies ondernemen voor de rebellen. De spionagethriller moet volgend jaar al uitkomen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen