'Cassian Andor'-serie brengt oude personages terug

Ook personages die geschrapt zijn uit de films komen naar deze Disney+-serie.

Jim Pedd, 28 maart 2020 12:55

De serie die Disney+ in de maak heeft rond het personage Cassian Andor, brengt ook Star Wars-personages tot leven die we tot nu toe niet gezien hebben. Movieweb sprak met VFX-designer Neal Scanlan, die hierover vertelde.
Scanlan heeft sinds de Star Wars-franchise zich onder de paraplu van Disney bevindt, aan meerdere projecten meegewerkt. Hij laat nu weten dat hij al lang meewerkt aan de serie - sinds november 2018 zelfs - en dat er personages in voorkomen die eerder te zien waren (oude bekenden dus) en ook personages die geschrapt zijn uit eerder materiaal.

Lees ook: Waar gaat de Star Wars-serie 'Cassian Andor' eigenlijk over?

Veel personages
“Veel personages die we gemaakt hebben voor de films, hebben de eindversie van die film niet gehaald, omdat films zo gemaakt worden,” begon hij zijn verhaal. “En sommige personages vinden we gewoon zo gaaf dat we ze nog eens willen zien.”

Lees ook: Nieuwe 'Star Wars'-serie rondom Cassian Andor verloopt stroef

Precies die personages komen in de serie rond Cassian Andor voor. Daarbij maakt men zoveel mogelijk gebruik van praktische effecten. “We hebben heel wat personages echt gebouwd voor de films en die kunnen we nu gewoon gebruiken.”

Bron: MovieWeb

Lees meer over: Disney Plus, Cassian Andor, Star Wars, Rogue One

Populair nieuws