search
Casting 'The Mandalorian' verliep wel heel vreemd
Series / Nieuws

Casting 'The Mandalorian' verliep wel heel vreemd

Pedro Pascal werd veel later gecast dan normaal het geval zou zijn bij dit soort productie.

De serie The Mandalorian was bijzonder geslaagd. De serie had een hoofdpersoon, Din Djarin, die we lang niet te zien kregen. Acteur Pedro Pascal vertelt nu hoe hij de rol uiteindelijk kreeg en daar zit een heel process achter.

"Aan het begin van dit gebeuren, was het meest geheime het eerste telefoontje," vertelde Pascal. "Ze zeiden dat Jon Favreau en [uitvoerend producent] Dave Filoni me wilden spreken over 'iets rond Star Wars'. Dat waren de woorden. Dus ik ging daar naartoe en sprak Jon. Daarna namen ze me mee naar een ruimte waar de muren van hoek tot hoek bedekt waren met illustraties uit het hele eerste seizoen. Ik zag een ongelofelijk Star Wars-verhaal met een Boba Fett-achtig personage en een kleine schattige Baby Yoda."

Lees ook: Bejubelde 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' krijgt een derde seizoen op Disney+!

Laat gecast
Pascal werd pas erg laat gecast in de rol. "Op diezelfde dag deden ze cameratests. Ze stelden me voor aan Kathleen Kennedy, zetten de helm op mijn hoofd en daarna stuurde Jon me weg met zes scenario's zodat ik een idee kon krijgen van wat het voorstelde. Op die manier wilden ze ervoor zorgen dat ik nadacht over het project. Ze wilden ook weten wat voor stem ze uit dat masker konden horen komen."

Lees ook: Disney+ onthult nog een nieuwe 'Star Wars'-serie!

Dat was vooral belangrijk, aangezien we Din Djarin de hele serie bijna niet zien, maar alleen zijn harnas.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen