Zeer ernstig ongeluk op de set van 'Batwoman'-serie

Ernstig ongeluk op de set van 'Batwoman'-serie

Een crewlid zal mogelijk verlamd door het leven moeten gaan door dit ongeluk.

Jim Pedd, 17 maart 2020 om 09:10

Treurig nieuws van de set van The CW-serie Batwoman. Een crewlid raakte gewond bij een ongeluk op de set. En dat ongeluk heeft behoorlijk grote gevolgen. Volgens Vancouver Sun vond het ongeluk op 11 maart plaats, vlak voordat de productie van de serie stilgelegd werd wegens het coronavirus.
Productieassistent Amanda Smith raakte gewond toen een laadbak per ongeluk op haar terecht kwam. De PA zat onder het Georgia Viaduct toen het gebeurde en het verkeer dat boven haar reed, zorgde ervoor dat ze niks achter zich hoorde. Daardoor kreeg ze dat op zich en raakte ze behoorlijk gewond. Ze zal in elk geval geopereerd moeten worden aan haar rug, om te voorkomen dat ze verlamd raakt.

Lees ook: Kijkcijfers 'Batwoman' lager dan ooit: serie in gevaar?

Setongelukken in Hollywood
Helaas gebeuren er wel vaker ongelukken tijdens de opnames van films en series. Zo kwam een stuntman om het leven bij de opnames van The Walking Dead en raakte een crewlid gewond bij de opnames van No Time to Die. En filmsterren zijn ook niet immuun.

Lees ook: Kijkers lopen weg bij 'Batwoman' en 'Supergirl'

Zo raakte acteur Dylan O’Brien flink gewond aan zijn hoofd bij de opnames van de derde Maze Runner-film en brak Tom Cruise een enkel bij de opnames van Mission: Impossible - Fallout.

Bron: VS

Lees meer over: Batwoman, The CW, Arrowverse, Ongeluk

Populair nieuws