Terugkeer 'The Walking Dead' verkeert in grote onzekerheid

Finale seizoen 10 van The Walking Dead laat nog lang op zich wachten. Misschien wel een half jaar.

Bram de Groot, 3 mei 2020 10:40

Het tiende seizoen van The Walking Dead werd door de coronacrisis met één aflevering ingekort. Hierdoor eindigde het seizoen anders dan gepland. De laatste, zestiende aflevering van seizoen tien is nu omgedoopt tot een speciale aflevering.
De aflevering "A Certain Doom" moest op 12 april verschijnen, maar heeft nu geen verschijningsdatum. Negan-acteur Jeffrey Dean Morgan zei tegenover EW Live dat het misschien wel "vier of vijf maanden" gaat duren voordat deze debuteert op AMC:

"Ik denk dat het duidelijk tot een soort absolute confrontatie zal komen. Er moet een soort oplossing komen. Of dat nu verdergaat in het volgend seizoen, laat ik open, want wie weet. Maar we weten dat hij iedereen wil uitroeien met zijn zombie-horde, dus hopelijk zien we dat op een gegeven moment tot een hoogtepunt komen. Er moet een soort strijd zijn."

Lees ook: Heel veel doden in finale 'The Walking Dead'

Grootse strijd
"'Het wordt zeker een grote, enorme aflevering," aldus Morgan. "Ik denk dat we het over vier of vijf maanden te zien zullen krijgen. Wat gaaf zal zijn. Het zal gaaf zijn om een losse aflevering te zien die bijna als Walking Dead-film aanvoelt."

Bron: EW Live

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Steven Yeun

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws