search
Todd McFarlane maak een serie over superheld 'Spawn'!
Series / Nieuws

Todd McFarlane maak een serie over superheld 'Spawn'!

In de jaren '90 maakte HBO al eens een succesvolle animatieserie over het personage van Todd McFarlane.

Todd McFarlane, grondlegger van Image Comics, heeft het al jaren over een nieuwe live-action film over zijn superheld Spawn, maar deze film lijkt bijzonder weinig vooruitgang te boeken.

Een ander project waar McFarlane eerder een boekje over open deed is een nieuwe animatieserie over Spawn. Volgens McFarlane gaat dat project wel op korte termijn door. Tijdens een interview met ComicBookMovie.com zei McFarlane dat hij ruim 90 minuten van de serie klaar heeft om te realiseren. Er moet echter nog een hoop werk worden gedaan:

"Jaren geleden deden we een tweede poging om de serie van de grond te krijgen, en al dat werk heb ik nog liggen. Dat is inclusief de opnames van stemacteurs. Ik heb dus ruim 90 minuten van de serie klaarliggen, maar de animatie moet natuurlijk wel nog gemaakt worden. Het ontwerp ligt in elk geval klaar. Uiteraard komen daar ook nog muziek en geluidseffecten bij. Ik heb goede hoop dat de animatieserie er heel snel komt."

Animatie succesvoller dan live-action
Hoewel de eerste Spawn-film in 1997 slecht werd ontvangen, gold het tegenovergestelde voor de volwassen getinte HBO-animatieserie uit 1999. Die serie bestond uit drie seizoenen van elk zes afleveringen en won een Emmy voor Beste Animatieserie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen