'Station 19' hint naar einde van 'Grey's Anatomy'

'Station 19' hint naar einde van 'Grey's Anatomy'

Wie het derde seizoen van 'Station 19' gaat bekijken moet zich voorbereiden op enkele gevoelige spoilers...

Geoffrey Ketels, 4 mei 2020 om 15:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Net zoals zoveel andere series heeft ook Grey's Anatomy haar huidige, zestiende seizoen vroegtijdig moeten afsluiten door het Coronavirus. De opnames voor het derde seizoen van Station 19 konden wel worden afgerond en die lijkt nu enkele spoilers te bevatten.
Het is algemeen bekend dat er regelmatig crossovers zijn tussen Grey's Anatomy en Station 19. Op zich zijn die crossovers geen probleem, maar wanneer de ene serie wel verder gaat terwijl de andere (tijdelijk) stopt kan dat wel eens voor vervelende spoilers gaan zorgen...

Spannende ontknoping
De finale van het derde seizoen van Station 19 luistert naar de naam "Louder Than A Bomb". In de aflevering zien we hoe de crew van Station 19 druk in de weer is om een dokter te bevrijden van het Grey's Anatomy Pac-North ziekenhuis. Het wordt echter al snel duidelijk dat ze ook hun eigen leven op het spel moeten zetten...

Ondanks het feit dat er tot dusver niet bekend is gemaakt dat er een belangrijk personage uit Grey's Anatomy dood zal gaan lijkt alles wel degelijk in die richting te wijzen. Wie dat dan precies zal zijn blijft uiteraard koffiedik kijken.

In ieder geval, wil je liever nog geen spoilers hebben in verband met het einde van het lopende seizoen van Grey's Anatomy? Wees dan zeker op je hoede bij het bekijken van de laatste aflevering van het derde seizoen van Station 19!

Lees meer over: Station 19, Greys Anatomy, serie, series

Populair nieuws