search
Nicolas Cage is Joe Exotic in 'Tiger King'-serie!
Series / Nieuws

Nicolas Cage is Joe Exotic in 'Tiger King'-serie!

Er worden naar waarschijnlijkheid nog meer films en series gemaakt over Joe Exotic, de 'hoofdrolspeler' van de succesvolle docureeks.

Via Variety is onthuld dat Nicolas Cage de rol van Joe Exotic, over wie de Netflix-docureeks Tiger King werd gemaakt, zal spelen in een miniserie.

De achtdelige serie wordt geproduceerd door Imagine Television Studios en CBS Television Studios en zal in de komende dagen aan grote partijen worden aangeboden. De serie is voornamelijk gebaseerd op het artikel Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild, dat door Leif Reigstad werd geschreven voor Texas Monthly.

Cage als hoofdrolspeler en producent
Dan Lagana en Paul Young kochten de rechten van het artikel al in juni 2019. Lagana zal daarnaast dienst doen als showrunner en uitvoerend producent. Hij zal de serie produceren samen met Young, Brian Grazer, Samie Kim Falvey en Cage.

Net als de docureeks gaat de vooralsnog titelloze serie over Joe Schreibvogel (alias Joe Exotic), een excentrieke eigenaar van een dierentuin die zijn park probeert open te houden, zelfs als hem dat zijn gezond verstand kost.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen