search
'Star Wars: The Clone Wars': dit is het einde van de serie
Series / Nieuws

'Star Wars: The Clone Wars': dit is het einde van de serie

Zo eindigt de Star Wars-serie die nog gauw een zevende seizoen kreeg op streamingdienst Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De finale van Star Wars: The Clone Wars was eindelijk te zien. En dus weten we nu hoe de serie na zeven seizoenen echt eindigt. Daar hebben we lang op moeten wachten. Maar dit is hoe het eindigt.

Het laatste seizoen van de serie werd gemaakt voor streamingdienst Disney+. Iedereen die achter de schermen meewerkte aan eerdere seizoenen, keerde terug voor deze nieuwe reeks. Dat zorgde voor prachtige momenten, waaronder gevechten tussen Darth Maul en Ahsoka Tano.

Lees ook: Bekijk hier het meest brute Darth Maul-moment uit 'Star Wars: The Clone Wars'!

Het einde
De aflevering Victory and Death laat zien hoe de serie eindigt. Ahsoka en Rex ontsnappen van hun Venator-klasse Star Destroyer. De twee crashen met hun schip op een nabijgelegen maan. Ondertussen weet Darth Maul, die het schip vernietigde, te ontsnappen met een shuttle.

Lees ook: Hoe Ahsoka Tano het gruwelijke Order 66 overleeft in 'Star Wars: The Clone Wars'

In de nasleep hiervan laat Ahsoka haar blauwe lichtzwaard vlakbij de plek waar haar schip gecrasht is vallen. Ze laat alles achter met Rex, waarna we een laatste scène zien van Darth Vader die het lichtzwaard opraapt en zich realiseert dat zijn oude Padawan dood is. En zo eindigt de serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen