search
3 knalgoede series die nu gewoon op Netflix staan!
Series / Featured

3 knalgoede series die nu gewoon op Netflix staan!

Het zijn dikke vette aanraders: deze series op Netflix wil je niet missen!

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!

Maniac (miniserie)
Deze zwartkomische miniserie werd geregisseerd door Cary Fukunaga, de regisseur van de 25e Bond-film No Time to Die. Er zijn rollen voor onder meer Emma Stone, Jonah Hill en Justin Theroux. We zien hoe twee personen deelnemen aan een medisch experiment. Al hun geestelijke problemen moeten permanent en zonder complicaties worden opgelost. Er zijn 10 afleveringen.



Black Sail (4 seizoenen)
Deze tv-serie van de zender Starz draaide sinds 2014 vier seizoenen en bestaat uit 38 afleveringen. Acteur Toby Stephens speelt Captain Flint in een fictief verhaal dat wel in een historische context wordt geplaatst. Een van de producenten was Michael Bay en er was veel bewondering voor de visuele effecten in de serie.



I Am Not Okay With This (1 seizoen)
Deze recente coming-of-age komedieserie met onder meer Sophia Lillis (It, Sharp Objects) is gebaseerd op de gelijknamige strips van Charles Forsman. Er zijn zeven korte afleveringen en we zien hoe een tiener probeert te overleven op de middelbare school. Ze worstelt met haar seksualiteit. En dan ontdekt ze dat ze mensen kan vermoorden met haar gedachten! Geinige korte reeks afleveringen.

Aanbevolen artikelen