search
Eerste blik op Mark Hamill als vampier in 'What We Do in the Shadows'!
Series / Interview

Eerste blik op Mark Hamill als vampier in 'What We Do in the Shadows'!

De eerste afbeelding is gepubliceerd van Mark Hamill's nieuwste project!

De eerste afbeelding is naar buiten gekomen van Mark Hamill's nieuwste project! Hamill speelt een oude vampier in What We Do in the Shadows en nu krijgen we een eerste blik op het personage, hoektanden en al.

In een interview met Entertainment Weekly vertelt producent Paul Simms over de samenwerking met Hamill, "Mark had al heel vroeg in ons eerste seizoen een aantal leuke dingen over de film en de show getweet, dus we wisten dat hij de wereld van de show begreep. Hij is niet bang om gek te doen, en hij weet het een en ander over uitgebreide vechtscènes."

Hamill als vampier
Hamill is een groot fan van de film What We Do in the Shadows, die de tv-serie inspireerde. "Toen ik hoorde dat ze een tv-serie maakten, wist ik niet goed wat ik kon verwachten. De pilot had gelukkig hetzelfde niveau als de film en voegde nieuwe elementen toe."

Ik was al blij geweest ik de set mocht bezoeken. Ik verwachtte een rol als de buurman of iemand op de afdeling Motorvoertuigen werkte. Toen ik las dat ik vampier ging spelen, schoot ik zowat uit mijn stoel. Wat een grote eer!"

Samenwerking
De meeste scènes van Hamill zijn met Berry, een Engelse komiek die het best bekend is bij het Amerikaanse publiek vanwege zijn rol in The I.T. Crowd. "Het was wel een uitdaging om mijn gezicht strak te houden als hij improviseerde", aldus Hamill. "Elke regel die hij zei was obsceen. Ik moest heel hard werken om zo goed mogelijk in karakter te blijven."

Wanneer het publiek de mysterieuze vampier van Hamill voor het eerst ontmoet, is zijn hoofd bedekt met een zwarte kap en lijkt hij even op een Sith Lord. De acteur zegt dat dit niet opzettelijk was, maar hij is niet verbaasd omdat "alle schurken bepaalde eigenschappen delen".

En dan hier Hamill als vampier:


Lees ook: Trailer vampier-serie 'What We Do in the Shadows' seizoen 2

Aanbevolen artikelen