Hitserie 'Insecure' van HBO krijgt vijfde seizoen

Hitserie 'Insecure' van HBO krijgt vijfde seizoen

HBO geeft het groene licht voor een nieuwe reeks afleveringen van de succesvolle serie.

Zilko Tarici, 5 mei 2020 om 12:28

Nog geen drie weken nadat het vierde seizoen van de serie begon, heeft HBO laten weten dat de comedy-serie Insecure met Issa Rae ook een vijfde seizoen krijgt.
Insecure is een creatie van Rae en Larry Wilmore en volgt Rae's personage Issa Dee, die net als haar beste vriendin Molly (Yvonne Orji) als single dame probeert te overleven in Los Angeles. In seizoen 4 zien we hoe de personages in de volgende fase van hun levens komen; Issa heeft ontslag genomen en lijkt haar droombaan te hebben gevonden, terwijl Molly voor het eerst in lange tijd een serieuze relatie aangaat met Andrew (Alexander Hodge). Andere acteurs die voorbijkomen in de serie zijn Jay Ellis, Natasha Rothwell en Amanda Seales.

Rae en HBO
Door het groene licht dat gegeven wordt voor het vijfde seizoen is te merken dat Rae en HBO elkaar goed liggen. Naast Insecure werkt Rae ook als uitvoerend producent aan A Black Sketch Show, dat net een tweede seizoen heeft gekregen, en produceert ze ook samen met Dwayne Johnson een serie over professioneel worstelen met de titel Tre Cnt. Tot slot zal ze naast Laura Dern te zien zijn in The Dolls, een miniserie over de rellen rondom de Cabbage Patch poppen uit de jaren '80. Een bezige bij dus die Issa Rae!

Bron: Deadline

Lees meer over: Issa Rae, Insecure, HBO, Jay Ellis, Yvonne Orji, Amanda Seales

Populair nieuws