search
3 brute zombieseries die je gewoon op Netflix kunt vinden!
Series / Featured

3 brute zombieseries die je gewoon op Netflix kunt vinden!

Deze zombieseries vind je gewoon op Netflix en zijn zeker aanraders voor de liefhebbers.

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je 3 gave zombieseries die je gewoon op Netflix kunt vinden!

Kingdom (2 seizoenen)
Dit is een sterke en overzichtelijke zombieserie uit Zuid-Korea, geregisseerd door Kim Seong-hun. De verfilming van de webcomics The Kingdom of the Gods is een succes en is goed ontvangen. Recent verscheen het tweede seizoen. We zien hoe een land wordt overrompeld door een mysterieuze plaag, met zombies tot gevolg.



The Walking Dead (9 seizoenen)
Al tien seizoenen lang houdt The Walking Dead de die-hard fans aan de buis gekluiserd. Op Netflix staan de eerste negen seizoenen en dat is voldoende om het verhaal van hoofdpersonage Rick Grimes te volgen die zijn volgers helpt in de strijd tegen de walkers en vele andere overlevenden die afwijkende overlevingstechnieken hanteren. Seizoen tien zal waarschijnlijk niet veel later online komen.



iZombie (4 seizoenen)
Deze zombiekomedie is een verfilming van de gelijknamige strips van DC / Vertigo Comics en werd gemaakt door de bedenkers van Veronica Mars. De hoofdrol is voor actrice Rose McIver en zij speelt een dokter die in een zombie is veranderd. Haar doel in de serie is het oplossen van misdaden, op haar eigen maniertje. Een vijfde seizoen is ook beschikbaar en zal ongetwijfeld later op Netflix volgen.

Aanbevolen artikelen