Grote namen betrokken bij aankomend seizoen 'The Mandalorian'!

Grote namen betrokken bij 'The Mandalorian'!

Robert Rodriguez (Sin City) en Peyton Reed (Ant-Man) betrokken bij het tweede seizoen van de Star Wars-serie.

Bram de Groot, 6 mei 2020 om 19:59

Recent werd duidelijk dat we ons geen zorgen hoeven te maken over het verschijnen van het tweede seizoen van de Star Wars-serie The Mandalorian op Disney+ en nu wordt bevestigd dat twee grote regisseurs een aandeel hebben bij het nieuwe seizoen.
Via Twitter krijgen we namelijk foto's van Sin City-regisseur Robert Rodriguez en Ant-Man-regisseur Peyton Reed. Wat hun exacte rol in het tweede seizoen van The Mandalorian is niet bekend. De regiestoel speelt wel een belangrijke rol.

Peyton Reed als regisseur?
Hieronder zie je de foto die Reed deelde. Het lijkt er verdacht veel op dat hij voor een of meerdere afleveringen in de regiestoel heeft plaatsgenomen.Lees ook: Nieuw personage uit 'The Mandalorian' seizoen 2 onthuld

Robert Rodriguez op zeker regisseur
Robert Rodriguez heeft op zeker een of meerdere afleveringen geregisseerd. Dit meldt hij in zijn tweet. Opvallend is dat hij een foto meestuurt met de Baby Yoda uit het nieuwe seizoen. Seizoen 2 moet in oktober starten op Disney+.


Bron: Rodriguez

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas

Populair nieuws