search
Reünie 'Too Hot To Handle' nu vrijdag op streamingdienst Netflix
Series / Nieuws

Reünie 'Too Hot To Handle' nu vrijdag op streamingdienst Netflix

Netflix heeft bekend gemaakt dat er komende vrijdag een reünie-aflevering komt van \'Too Hot To Handle\'...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor fans van de datingshow Too Hot To Handle. Komende vrijdag verschijnt er immers een heuse reünie-aflevering op Netflix!

Het is een traditie die Netflix ook ten tijde van de Coronacrisis niet wou breken. Wanneer een datingshow is afgelopen verschijnt er doorgaans altijd nog een reünie-aflevering... die komt er nu dus ook voor Too Hot To Handle.

Opvallende reünie
Ondanks het feit dat fans zich dus kunnen opmaken voor de komst van een reünie-aflevering zal deze er toch wel behoorlijk anders uitzien dan normaal. Vanwege het Coronavirus werd er namelijk voor gekozen om de reünie virtueel te laten verlopen. Met andere woorden, de deelnemers zullen niet met elkaar in één ruimte komen te zitten.

Veel over de levens van de deelnemers van Too Hot To Handle is er momenteel eigenlijk niet geweten. Wat wel eerder reeds uitlekte is dat Harry en Francesca toch alweer een jaar na de opnames nog steeds een koppel vormen. Hoe is het echter gesteld met de rest van de deelnemers? We krijgen het allemaal komende vrijdag te zien in de reünie-aflevering van Too Hot To Handle!

Lees ook: Stevige kritiek op Netflix-datingshow 'Too Hot To Handle'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen