Boba Fett officieel terug in 'The Mandalorian'!

Kogel door de kerk in Star Wars-universum: Boba Fett is terug!

Bram de Groot, 09-05-2020 15:43

Tijdens het eerste seizoen van The Mandalorian uit 2019 was er al het vermoeden dat we in een scène heel kort Boba Fett zagen staan in de schaduw. Nu blijkt dat het personage ook daadwerkelijk terugkeert in het tweede seizoen!
Het Star Wars-personage dat we voor het eerst zagen in Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back uit 1980 keert volgens The Hollywood Reporter terug. Niemand minder dan Temuera Morrison zal de rol spelen.

In de film Star Wars: Episode II: Attack of the Clones uit 2002 speelde Morrison de rol van Jango Fett, de vader van Boba Fett.

Dus Boba leeft!
Opvallend is dat Boba Fett dus zijn ogenschijnlijke dood in Star Wars: Episode VI - Return of The Jedi uit 1983 heeft overleefd. Hij viel in die film in de Sarlacc Pit.

Lees ook: Grote namen betrokken bij aankomend seizoen 'The Mandalorian'!

Vermoedelijk heeft hij niet zo'n enorm grote rol in het tweede seizoen van The Mandalorain. Mogelijk komt er daarna meer. In oktober verschijnt seizoen 2 op Disney+.


Bron: THR

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas, Boba Fett

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in