'Vikings' seizoen 6 binnenkort te zien Netflix!

'Vikings' S6 binnenkort te zien Netflix!

Het eerste deel van het zesde seizoen van 'Vikings' is binnenkort te bekijken op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 12 mei 2020 om 10:19

Kijk jij ook al zo uit naar het verschijnen van het zesde seizoen van Vikings op Netflix? Dat wachten lijkt bijna voorbij te zijn!
Netflix heeft bekend gemaakt dat het zesde seizoen van de serie Vikings terug in twee delen zal worden toegevoegd. Het eerste deel bestaat uit 10 afleveringen en zal worden toegevoegd aan de streamingdienst op 5 juni van dit jaar. De reeks is in Nederland nu ook al te bekijken op Ziggo Movies & Series.

Lees ook: Er is iets aan de hand met dit 'Vikings'-personage

Tweede deel volgt later
Het zesde seizoen van de serie Vikings bestaat in totaal uit 20 afleveringen. Het is echter Ziggo die de rechten op de serie bezit voor Nederland waardoor zij als eerste de mogelijkheid heeft om ze aan te bieden.

Het tweede deel van het zesde seizoen is op dit ogenblik overigens ook nog niet uitgezonden in de Verenigde Staten. Dit zal ergens in de loop van dit jaar gebeuren. Ook dit moet uiteraard eerst gebeuren vooraleer Netflix de mogelijkheid heeft om de afleveringen aan haar aanbod toe te voegen.

Wanneer de resterende 10 afleveringen van het zesde seizoen van Vikings online zullen worden geplaatst is voorlopig dus nog niet bekend.

Lees ook: Is dit hoe 'Vikings' straks verder gaat?

Lees meer over: Vikings, serie, Netflix, series

Informatie over de serie: Vikings

Populair nieuws