search
Deze series verdwijnen binnenkort van Netflix
Series / Nieuws

Deze series verdwijnen binnenkort van Netflix

Netflix voegt niet alleen regelmatig nieuwe content toe, er zijn ook heel wat series die komen te verdwijnen...

Geoffrey Ketels
Netflix zal ook deze maand terug verschillende series uit haar aanbod schrappen. Om welke series dat nu precies gaat ontdek je op deze pagina.

Eerder deze maand, namelijk op 9 mei verdween van Netflix reeds het eerste seizoen van Ken Burns: The War. Ook deze week zal er een serie uit het aanbod van Netflix worden geschrapt. Fans van The Musketeers hebben dan ook nog maar tot 15 mei de mogelijkheid om de serie uit te kijken. Dan zullen alle drie de seizoenen immers worden verwijderd.

12 Monkeys
Op 18 mei volgt nog een andere serie die door Netflix wordt geschrapt. Het gaat hierbij om de reeks 12 Monkeys waarvan alle twee de seizoenen zullen verdwijnen. Op 21 mei is het dan vervolgens de beurt aan namen zoals bijvoorbeeld Feed the Beast evenals The Mind of a Chef. Van deze laatste zullen alle vijf de seizoenen in één klap uit het aanbod van Netflix verdwijnen.

Op 22 mei wordt de serie Dramaworld geschrapt terwijl ook op de laatste dag van de maand een bekende titel uit het aanbod van Netflix zal worden gehaald. Het gaat dan om alle acht de seizoenen van de populaire serie Full House. Ook op 31 mei verdwijnt Hotel Beau Séjour van Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen