search
Paul Verhoeven maakt kinky serie 'Bel Ami'
Series / Nieuws

Paul Verhoeven maakt kinky serie 'Bel Ami'

Verhoeven wordt voor de serie herenigd met Gerard Soeteman, scenarist van o.a. Zwartboek en Spetters.

Neerlands trots Paul Verhoeven heeft getekend voor de regie van de Franstalige serie Bel Ami. De serie betreft een nieuwe verfilming van Guy de Maupassants bejubelde roman.

Het oorspronkelijke verhaal laat zien hoe Georges Duroy het op corrupte wijze weet te schoppen van ex-soldaat tot een van de succesvolste zakenmannen in Parijs. Dit doel bereikt hij door een reeks machtige, intelligente en rijke vrouwen te manipuleren. Dit leidt natuurlijk tot de nodige seksueel getinte scenes, waar Verhoeven zeker niet van terugdeinst.

Producent Said Ben Said, die vaker met Verhoeven heeft gewerkt, liet via Twitter weten dat Verhoeven niet alleen als showrunner van de serie dienst zal doen, maar ook alle afleveringen zal regisseren.

Oude bekenden herenigd
Gerard Soeteman, die eerder met Verhoeven werkte aan films als Zwartboek, maar ook oudere films als Flesh+Blood en Spetters, zal de scenario's van alle afleveringen geschrijven. Elke aflevering zal circa 50 minuten duren.

Bel Ami werd voor het laatst verfilmd in 2012. Hoofdrolspelers van deze lauw ontvangen verfilming zijn Robert Pattinson, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas en Christina Ricci.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen