Premièredatum controversiële netflix-serie '13 Reasons Why' seizoen 4

Netflix rondt hitserie '13 Reasons Why' snel af

Netflix laat weten dat het laatste seizoen van de serie binnen een maand al te streamen is.

Jim Pedd, 12 mei 2020 om 13:03

Het laatste seizoen van Netflix-serie 13 Reasons Why is over minder dan een maand te zien. De vierde reeks maakt de serie met nog eens tien afleveringen af.
Daarmee wijkt de serie af van eerdere seizoenen. Die kregen allemaal tot nu toe dertien afleveringen. Met dit vierde seizoen komen er in een klap nog eens tien bij. Dan staat het totaal dus op 49 afleveringen voor de hele serie. Vanaf 5 juni kan je de nieuwe afleveringen streamen.

Lees ook: Nieuw op Netflix: '13 Reasons Why' seizoen 3

Nieuw seizoen
Het eerste seizoen werd erg bekend toen de serie behoorlijk expliciet liet zien hoe zijn hoofdpersoon zelfmoord pleegde. Dat liet veel stof opwaaien, zoveel zelfs dat de makers bij het derde seizoen besloten om de scène uit het eerste seizoen te verwijderen. Ook voegden de makers fragmenten toe waarin de castleden vertellen wat je moet doen als je van streek raakt van de serie of denkt aan zelfmoord.

Lees ook: Trailer '13 Reasons Why' seizoen 3! Wie heeft [spoiler..] vermoord?

Nu wordt er dus hard gewerkt aan het vierde seizoen, waarin de leerlingen van Liberty High School richting hun diploma-uitreiking gaan.

Wil je praten over zelfmoord, ga dan naar 113.nl. Je kan ook bellen met de hulplijn, 0900-0113, waar 24 uur per dag, 7 dagen per week, mensen voor je klaarstaan.

Lees meer over: 13 Reasons Why, Netflix

Populair nieuws