DC-hit 'Titans' krijgt mogelijk spin-offs

DC-hit 'Titans' krijgt mogelijk spin-offs

Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om de serie flink uit te breiden.

Jim Pedd, 14 mei 2020 om 07:04

DC Universe was een van de eerste partijen die aan boord van de streamingoorlog stapte. Maar er zijn weinig abonnees, er is nauwelijks mond-tot-mond reclame en het lijkt er steeds meer op dat de dienst gedoemd is te falen.
Sinds we meer horen over HBO Max, gaat het gerucht dat DC Universe uiteindelijk opgeheven wordt. Een medewerker van het bedrijf stelde dat "Het gevoel op kantoor is dat DC Universe nog een jaar of twee blijft bestaan. Er is commitment en ook geld." Vandaag horen we dat men in elk geval voortgaat met de serie Titans.

Lees ook: Seizoen 3 van 'Titans' verwelkomt groot DC-personage

Spin-off van Titans
Het verhaal gaat nu ook dat het de hoop van DC Universe is dat spin-off van Titans mogelijk zijn. De serie wordt gezien als hét centrale aanbod van de streamingdienst. En daar wil men op bouwen.

Lees ook: Batman en Robin samen op foto 'Titans'-serie!

Verrassend is dat niet. Titans was een wereldwijd succes, mede door het feit dat de show op Netflix aangeboden wordt. Andere series slaagden minder, met Swamp Thing als bekendste flop. En nu wordt er gewerkt aan nieuwe DC-series voor HBO Max. Dus lijkt Titans voorlopig een goede gok, evenals spin-offs.

Bron: BI

Lees meer over: Titans, DC, DC Universe

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws