Star Wars 'The Mandalorian' seizoen 2 ligt gewoon op schema!

Star Wars 'The Mandalorian' ligt gewoon op schema!

Je hoeft je gelukkig geen enkele zorgen te maken over de releasedatum van de serie!

Jim Pedd, 13 mei 2020 om 13:17

Het tweede seizoen van Disney+-serie The Mandalorian is niet vertraagd. De nieuwe CEO van Disney, Bob Chapek, biedt hoop over de release. Volgens hem krijgen we het tweede seizoen gewoon vanaf oktober te zien.
Tijdens een interview met CNBC sprak Chapek met Disney over de toekomstplannen die hij met het bedrijf heeft. Hij vertelde dat de opnames van het tweede seizoen van de eerste live-action Star Wars-serie gewoon afgerond waren voordat de coronacrisis toesloeg. De post-productie vindt sindsdien plaats en “er zal geen vertraging zijn bij The Mandalorian”.

Lees ook: 'Boba Fett heeft kleine rol in 'The Mandalorian''

Tweede seizoen
De bedoeling is nog altijd dat het tweede seizoen in de loop van oktober te zien is. Er nog geen exacte premièredatum, wat Disney wel enige speelruimte geeft. We weten van dit nieuwe seizoen dat Baby Yoda en Din Djarin nu echt avonturen gaan beleven en dat de bedreiging vanuit Moff Gideon en zijn Darksaber groot gaat zijn.

Lees ook: Nog een oude bekende terug voor 'The Mandalorian'?

Verder heeft het seizoen ruimte voor een aantal oude bekenden uit de Star Wars-franchise, waaronder Ahsoka Tano en Boba Fett.

Bron: CNBC

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Coronavirus

Populair nieuws