search

Ons nieuws van woensdag 13 mei 2020

Gerucht: Boba Fett heeft kleine rol in 'The Mandalorian' seizoen 2
Series / Nieuws

Gerucht: Boba Fett heeft kleine rol in 'The Mandalorian' seizoen 2

Het gerucht gaat dat het personage wel een grote toekomst heeft in de rest van de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het schijnt dat Boba Fett geen grote rol krijgt in het tweede seizoen van The Mandalorian. Hij zou pas echt van belang zijn in het derde seizoen van de serie.

The Direct schrijft vandaag over de serie van Disney+. Acteur Temuera Morrisonkeert straks in het tweede seizoen van de serie terug als Boba Fett. Hij zou nu volgens een nieuw gerucht slechts zeer beperkt te zien zijn. Sterker nog, Boba Fett zou samen met Ahsoka Tano te zien zijn en dat in slechts één aflevering.

Lees ook: 'Star Wars' hintte al jaren naar terugkeer van dit 'The Mandalorian'-personage

Grondvesten leggen
Dat doet men naar het schijnt vooral om de grondvesten te leggen voor toekomstige seizoenen. De bedoeling van Jon Favreau zou zijn om Boba Fett in het derde seizoen van de serie een grotere rol te geven.

Lees ook: Eerste blik op Baby Yoda in 'The Mandalorian' seizoen 2!

Het tweede seizoen zou vooral grote rollen geven aan Fennec Shand en Moff Gidoen. Zij hebben het voorzien op Baby Yoda en onze held Din Djarin (beter bekend als The Mandalorian).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaan de opnames van de 'Friends'-reünie toch binnenkort van start?
Series / Nieuws

Gaan de opnames van de 'Friends'-reünie toch binnenkort van start?

Gaan de opnames van de \'Friends\'-reünie special toch binnenkort van start?

De reünie special van Friends voor HBO Max was voor onbepaalde tijd vertraagd, maar nu lijkt er toch voorzichtig nieuws over de opnames naar buiten te komen. De opnames zullen mogelijk tegen het einde van de zomer worden voltooid! De langverwachte reünie was oorspronkelijk gepland voor lancering van HBO Max op 27 mei.

"In eerste instantie dachten we dat shows maximaal een maand of twee werden uitgesteld, en nu lijkt het erop dat het veel langer zal duren dan dat," aldus de baas van WarnerMedia Entertainment, Bob Greenblatt.

"We doen er alles aan om deze special hopelijk tegen het einde van de zomer klaar te hebben. We willen het graag voor een "‹"‹groot, live publiek doen en niet 6 vrienden elk in hun eigen appartement in een videogesprek."

Lees ook: 'Friends' krijgt na vele tegenslagen toch een reünie!

Virtuele vrienden?
Als het nog erg lang duurt voordat ze de opnames kunnen doen, is wel de kans groot dat de reünie meer virtueel wordt.

"Maar op dit moment proberen we naar de toekomst te kijken, en ik denk dat het het wachten waard is", zei hij. "We hadden het graag op dag één op HBO Max gehad, maar als we het in de herfst kunnen lanceren, denk ik dat het iets is waar we het publiek echt naar kunnen laten uitkijken ook."

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer zouden voor de reünie voor het eerst weer samenkomen. HBO Max wordt over twee weken in de VS gelanceerd.

Lees ook: 'Friends'-reünie voor onbepaalde tijd uitgesteld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-finale seizoen 10 mogelijk pas in de herfst
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-finale seizoen 10 mogelijk pas in de herfst

Mogelijk laat de laatste aflevering van het tiende seizoen nog behoorlijk lang op zich wachten.

De finale van The Walking Dead kon helaas niet thuis afgemaakt worden. En dus bleek dat we langere tijd moesten wachten op de afsluiter van het tiende seizoen. Nu lijkt het erop dat we nog langer moeten wachten.

We horen via Comic Book dat de seizoensfinale mogelijk pas in de herfst te zien is. Dat heeft ermee te maken dat men dan ook de serie The Walking Dead: World Beyond in première laat gaan.

Lees ook: 'The Walking Dead' zou dit jaar wel eens voorbij kunnen zijn

Grote lancering
AMC zal willen kiezen voor een zo groot mogelijke lancering van de serie. Daarvoor moet de première - wat AMC betreft - gecombineerd worden met een grote lead-in. Die krijg je natuurlijk door de boel te koppelen aan de langverwachte seizoensfinale.

Lees ook: Oorsprong 'The Walking Dead' bleek maar een grapje

Eerst werd gehoopt dat die door medewerkers van AMC thuis afgemaakt kon worden. Dat bleek niet te kloppen. De apparatuur die nodig is voor bepaalde visuele effecten en voor de sound mixing, bevindt zich namelijk in de studio's van Warner.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brute aanval tijgershow Siegfried & Roy onderwerp van 'Tiger King'-vervolg?
Series / Celebrity

Brute aanval tijgershow Siegfried & Roy onderwerp van 'Tiger King'-vervolg?

De filmmakers van 'Tiger King' werken aan nieuw materiaal over de opmerkelijke wereld van exotische dieren van Noord-Amerika

De docuserie Tiger King is het echt popcultuurfenomeen. Het is een lugubere mix van vreemde persoonlijkheden en een blik in de exotische dierenwereld van Noord-Amerika. Het leverde Netflix meer dan 34 miljoen kijkers op in de eerste tien dagen na de release. Nu werken dezelfde filmmakers aan meer materiaal over deze opmerkelijke wereld.

Tiger King is geregisseerd door Eric Goode en Rebecca Chaiklin. Goode is een bekend figuur in de natuurfilantropie. Hij opende in 2009 de 'Turtle Conservancy' om bedreigde schildpadden en schildpadden en hun leefgebieden te beschermen.

Dr. James Liu, een dierenarts en veldbioloog en de adjunct-directeur van de 'Turtle Conservancy', nam donderdag contact op met de media over Chris Lawrence, een voormalig dierentemmer voor de Siegfried & Roy-show in Las Vegas.

Las Vegas Show Siegfried & Roy
Lawrence kreeg in 2019 veel media-aandacht over zijn langdurig gevecht met PTSS na de beruchte aanval, waarbij Roy Horn permanent gewond raakte.

Dr. James Liu, onderdeel van het productieteam van Tiger King, vertelt dat er een vervolgaflevering gemaakt wordt, ook onder de naam Tiger King. Goode Films hoopt dat deze functioneert als correctie van zowel de originele serie als de aftershow special van komiek Joel McHale. Deze aftershow is niet geproduceerd door dezelfde filmmakers.

Lees ook: Netflix krijgt veel boze reacties van fans na bonusaflevering 'Tiger King'

Treurig Nieuws
Liu wilde dat Lawrence zou reageren op een interview van Siegfried Fischbacher bij ABC's Good Morning America. Het is nog onduidelijk hoe dergelijk materiaal past in de nieuwe verhaallijnen. Roy Horn stierf vrijdag, op 75-jarige leeftijd, aan complicaties van COVID-19.

In maart, kort na de release van Tiger King, had Goode zijn twijfels geuit over de roddels die rondgingen over de productie. "Ik wilde een "‹"‹andere kant van de dierenwereld verkennen, over wilde dieren in gevangenschap", aldus Goode.

Nobel Doel
"Na jaren met deze dieren en mensen te hebben doorgebracht, ging het project een andere kant op. Netflix wil graag binge-waardige televisie maken en met deze onderwerpen was dat vrij eenvoudig. Maar mijn doel is en is altijd hetzelfde geweest, namelijk het bewustzijn vergroten en de dierensoort helpen."

Nadat hij met Liu had gesproken, vertelde een woordvoerster van Goode Films dat het aanstaande vervolg van Tiger King "niet conservatiever wordt".

Controversie
Carole Baskin, de oprichter van Big Cat Rescue en de aartsvijand van Tiger King-hoofdrolspeler Joe Exotic (ook bekend als Joe Maldonado-Passage), klaagde erover te zijn misleid om deel te nemen aan de serie en verklaarde dat ze dacht mee te doen aan een serieuze productie.

Ondanks overwegend positieve recensies, is Tiger King ook bekritiseerd als sensationeel en te zwart-wit over belangrijke, hardnekkige problemen rond dierenmishandeling. Wie weet is dat anders bij het vervolgproject over de Las Vegas Tijgershow van Siegfried & Roy.

Lees ook: Deze Netflix-serie scoorde beter dan 'Tiger King'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Star Wars 'The Mandalorian' seizoen 2 ligt gewoon op schema!
Series / Nieuws

Star Wars 'The Mandalorian' seizoen 2 ligt gewoon op schema!

Je hoeft je gelukkig geen enkele zorgen te maken over de releasedatum van de serie!

Het tweede seizoen van Disney+-serie The Mandalorian is niet vertraagd. De nieuwe CEO van Disney, Bob Chapek, biedt hoop over de release. Volgens hem krijgen we het tweede seizoen gewoon vanaf oktober te zien.

Tijdens een interview met CNBC sprak Chapek met Disney over de toekomstplannen die hij met het bedrijf heeft. Hij vertelde dat de opnames van het tweede seizoen van de eerste live-action Star Wars-serie gewoon afgerond waren voordat de coronacrisis toesloeg. De post-productie vindt sindsdien plaats en "er zal geen vertraging zijn bij The Mandalorian".

Lees ook: 'Boba Fett heeft kleine rol in 'The Mandalorian''

Tweede seizoen
De bedoeling is nog altijd dat het tweede seizoen in de loop van oktober te zien is. Er nog geen exacte premièredatum, wat Disney wel enige speelruimte geeft. We weten van dit nieuwe seizoen dat Baby Yoda en Din Djarin nu echt avonturen gaan beleven en dat de bedreiging vanuit Moff Gideon en zijn Darksaber groot gaat zijn.

Lees ook: Nog een oude bekende terug voor 'The Mandalorian'?

Verder heeft het seizoen ruimte voor een aantal oude bekenden uit de Star Wars-franchise, waaronder Ahsoka Tano en Boba Fett.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slecht nieuws voor fans van Marvel en Disney+
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor fans van Marvel en Disney+

Het lijkt erop dat twee Marvel-series flink vertraagd gaan zijn en dat er dus minder content komt.

Toch een beetje slecht nieuws vandaag. Het lijkt erop dat we dit jaar geen Marvel-series hoeven te verwachten op streamingdienst Disney+. Volgens de nieuwe CEO van het bedrijf, Bob Chapek, is het niet duidelijk of de twee geplande MCU-series van dit jaar wel te zien zijn.

Gepland was de release van The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision. Maar beide series lijken niet zomaar te zien te zijn. De Disney CEO kon niet vertellen of ze dit jaar te zien zijn, waarmee het erop lijkt dat de productie nog niet ver genoeg gevorderd is om ze uit te brengen. Geen mooi nieuws dus voor fans van het MCU.

Lees ook: Goed en slecht nieuws voor Marvel-series op Disney+

Twee series
De twee series stonden gepland voor release dit jaar en we hadden ergens al verwacht dat er vertraging zou zijn. Dat komt doordat ze verbonden zijn aan MCU-films, die allemaal flink uitgesteld zijn.

Lees ook: Disney+ stelt ook zijn Marvel-series waarschijnlijk uit

Van beide series zijn overigens ook de opnames stilgelegd. Dat vergrootte het gevoel dat er vertraging zou zijn. Het slechte nieuws is nu dus dat Disney+ minder originele content krijgt dit jaar dan de bedoeling was.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-opnames nooit meer hetzelfde
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-opnames nooit meer hetzelfde

Het coronavirus zorgt ervoor dat de opnames van The Walking Dead niet meer hetzelfde kunnen.

Het coronavirus zorgt ervoor dat The Walking Dead "drastisch" gaat veranderen. Dat vertelt regisseur en producent Greg Nicotero die meewerkte aan heel wat seizoenen van de serie. Dat komt vooral door de nieuwe regels waar filmproducties zich waarschijnlijk aan moeten houden.

Straks moeten er op filmsets heel wat regels gevolgd worden. Social distancing, dus gepaste afstand houden, gaat een rol spelen. Ook moeten acteurs en actrices maskers dragen. Er mag niet al te veel meer gereisd worden en de crew op een filmset moet kleiner zijn dan normaal. Dat gaat impact hebben.

Lees ook: 'The Walking Dead' zou dit jaar wel eens voorbij kunnen zijn

Grote impact
"Het wordt interessant om te zien hoe producties straks verder kunnen gaan," vertelde Nicotero aan Entertainment Weekly. "Het aantal mensen op de set wordt waarschjnlijk flink minder. Dat betekent dat het mogelijk wat langere gaat duren. In plaats van 60 mensen, heb je straks misschien maar 35 tot 40 mensen op een set."

Lees ook: Terugkeer 'The Walking Dead' verkeert in grote onzekerheid

Dat gaat dus grote invloed hebben. "Ik weet dat de industrie hard werkt aan een set regels, zoals wat we moeten doen met de lunch, en hoe je tien uur aan een stuk opneemt zonder een moment te stoppen. Niemand weet precies hoe het gaat worden. Maar het wordt een unieke situatie en een volledig andere wereld."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave concept art 'WandaVision' van Marvel Studios onthuld
Series / Foto's

Gave concept art 'WandaVision' van Marvel Studios onthuld

Bekijk hier een fijne blik op WandaVision, de speciale serie die Marvel maakt voor Disney+.

Er wordt hard gewerkt aan Marvel-serie WandaVision. Alhoewel de opnames tijdelijk stil liggen, denkt men naar verluidt wel na over het scenario en zo nu en dan krijgen we wat teases van de serie op Disney+.

Vandaag publiceerde designer Andy Park, die voor Marvel Studios werkt, concept art. Op de beelden, die hij op zijn Instagram-account plaatste, zien we Vision en Wanda in opvallend menselijke vorm. Echt interessant is het feit dat ze straks in hun oorspronkelijke comic-kostuum te zien zijn, zoals een recente trailer al liet zien.

Lees ook: X-Men naar het MCU via deze Disney+ serie?

Disney+-serie
Volgens Park wordt WandaVision "ontzettend goed". Hij vindt het een enorm leuke serie om aan te werken en schrijft over de concept art dat hij het "vroeg in de pre-productie" mocht maken.

Lees ook: Disney+ stelt ook zijn Marvel-series waarschijnlijk uit

De serie wordt inderdaad heel interessant. Het eerste deel toont Wanda en Vision die een normaal leven leiden in een gewoon huis. Al snel realiseren ze zich dat er iets mis is, en onthult zich een nieuwe schurk.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze rol in 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' onthuld?
Series / Nieuws

Mysterieuze rol in 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' onthuld?

Sabina Wren zou mogelijk gespeeld worden door WWE-ster Sasha Banks in dit seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gerucht gaat dat niet alleen Boba Fett terugkeert in The Mandalorian, maar nu ook dat een WWE-ster de rol van Sabine Wren gaat spelen in de tweede reeks. Zij zou dan te zien zijn in het tweede seizoen van de serie van Disney+.

Een paar weken geleden werd onthuld dat The Mandalorian het live-action debuut van Ahsoka Tano bevat. Maar sinds kort weten we ook dat Boba Fett terugkeert in de serie van maker Jon Favreau. En er is het gerucht dat Sabine Wren te zien is.

Lees ook: 'Star Wars' hintte al jaren naar terugkeer van dit 'The Mandalorian'-personage

The Mandalorian
Nu horen we via diverse kanalen dat niemand minder dan WWE-ster Sasha Banks de rol zal spelen in het tweede seizoen. Zij zou samen met Ahsoka Tano te zien zijn in een aantal van de scènes van dit nieuwe seizoen. Het is niet helemaal duidelijk hoe groot hun rol gaat zijn.

Lees ook: Release 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' seizoen 2 in gevaar?

Tegelijk lijkt het er wel op dat ze te maken hebben met Baby Yoda en diens opvoeding in dit seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.