Slecht nieuws voor fans van Marvel en Disney+

Slecht nieuws voor fans van Marvel en Disney+

Het lijkt erop dat twee Marvel-series flink vertraagd gaan zijn en dat er dus minder content komt.

Jim Pedd, 13 mei 2020 om 10:20

Toch een beetje slecht nieuws vandaag. Het lijkt erop dat we dit jaar geen Marvel-series hoeven te verwachten op streamingdienst Disney+. Volgens de nieuwe CEO van het bedrijf, Bob Chapek, is het niet duidelijk of de twee geplande MCU-series van dit jaar wel te zien zijn.
Gepland was de release van The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision. Maar beide series lijken niet zomaar te zien te zijn. De Disney CEO kon niet vertellen of ze dit jaar te zien zijn, waarmee het erop lijkt dat de productie nog niet ver genoeg gevorderd is om ze uit te brengen. Geen mooi nieuws dus voor fans van het MCU.

Lees ook: Goed en slecht nieuws voor Marvel-series op Disney+

Twee series
De twee series stonden gepland voor release dit jaar en we hadden ergens al verwacht dat er vertraging zou zijn. Dat komt doordat ze verbonden zijn aan MCU-films, die allemaal flink uitgesteld zijn.

Lees ook: Disney+ stelt ook zijn Marvel-series waarschijnlijk uit

Van beide series zijn overigens ook de opnames stilgelegd. Dat vergrootte het gevoel dat er vertraging zou zijn. Het slechte nieuws is nu dus dat Disney+ minder originele content krijgt dit jaar dan de bedoeling was.

Bron: CNBC

Lees meer over: Disney Plus, Marvel, MCU, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier

Populair nieuws