'The Walking Dead'-opnames nooit meer hetzelfde

'The Walking Dead'-opnames nooit meer hetzelfde

Het coronavirus zorgt ervoor dat de opnames van The Walking Dead niet meer hetzelfde kunnen.

Jim Pedd, 13 mei 2020 om 08:11

Het coronavirus zorgt ervoor dat The Walking Dead “drastisch” gaat veranderen. Dat vertelt regisseur en producent Greg Nicotero die meewerkte aan heel wat seizoenen van de serie. Dat komt vooral door de nieuwe regels waar filmproducties zich waarschijnlijk aan moeten houden.
Straks moeten er op filmsets heel wat regels gevolgd worden. Social distancing, dus gepaste afstand houden, gaat een rol spelen. Ook moeten acteurs en actrices maskers dragen. Er mag niet al te veel meer gereisd worden en de crew op een filmset moet kleiner zijn dan normaal. Dat gaat impact hebben.

Lees ook: 'The Walking Dead' zou dit jaar wel eens voorbij kunnen zijn

Grote impact
“Het wordt interessant om te zien hoe producties straks verder kunnen gaan,” vertelde Nicotero aan Entertainment Weekly. “Het aantal mensen op de set wordt waarschjnlijk flink minder. Dat betekent dat het mogelijk wat langere gaat duren. In plaats van 60 mensen, heb je straks misschien maar 35 tot 40 mensen op een set.”

Lees ook: Terugkeer 'The Walking Dead' verkeert in grote onzekerheid

Dat gaat dus grote invloed hebben. “Ik weet dat de industrie hard werkt aan een set regels, zoals wat we moeten doen met de lunch, en hoe je tien uur aan een stuk opneemt zonder een moment te stoppen. Niemand weet precies hoe het gaat worden. Maar het wordt een unieke situatie en een volledig andere wereld.”

Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Greg Nicotero, Coronavirus

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws