'Star Trek: Picard' brengt meer TNG-personages terug

Star Trek: Picard brengt meer TNG-personages terug

Als je blij was met Data, Riker en Troi, dan ga je met het tweede seizoen nog blijer zijn.

Jim Pedd, 16 mei 2020 om 12:20

Het begint er zo’n beetje op te lijken dat er meer personages uit Star Trek: The Next Generation naar Star Trek: Picard komen. Acteur Patrick Stewart vertelt dat we naast William Riker en Deanna Troi, mogelijk meer sterren kunnen verwachten.
Aflevering 7 heette Nepenthe en was een soort test. Daarmee wilden de makers van Star Trek: Picard testen of fans wel of niet goed zouden reageren op de verschijning van klassieke bekende personages. Dat bleek zo te zijn en dus dacht Picard wel dat er ruimte zou zijn voor meer helden.

Lees ook: William Riker terug voor meer 'Star Trek'?

Hoe iedereen veranderd is
Stewart laat in een interview weten dat hij het erg interessant vindt “om niet alleen te kijken hoe Picard de afgelopen achttien jaar veranderd is, maar ook hoe dat met Counselor Troi, Commander Riker en wie dan ook gebeurd is. En ik ben erg hoopvol dat we meer crewleden uit The Next Generation kunnen zien, voordat we afscheid nemen van Picard.”

Lees ook: LeVar Burton terug als Geordi LaForge in 'Star Trek: Picard'!

Er lijkt dus ruimte te zijn voor meer oude bekenden! Het lijkt er in elk geval op dat Whoopi Goldberg terugkeert als Guinan (Stewart bood haar en plein public een rol aan), LeVar Burton is in gesprek voor Geordi LaForge en meer is mogelijk!

Bron: GoldDerby

Lees meer over: Star Trek Picard, CBS, Patrick Stewart

Populair nieuws