'Superman & Lois' vindt zijn schurk!

'Superman & Lois' vindt zijn schurk!

Wolé Parks is gecast als de voornaamste schurk van de nieuwe Arrowverse-serie.

Jim Pedd, 16 mei 2020 om 11:13

The CW-serie Superman & Lois heeft nu een rol voor Wolé Parks. De beste man is volgens Deadline gecast als series regular. Hij mag de rol van slechterik The Stranger spelen in de aankomende nieuwe Arrowverse-serie.
Het personage van Parks wordt omschreven als een mysterieuze bezoeker die erop gebrand is om de wereld te bewijzen dat Superman helemaal niet nodig is. Het personage schijnt een nieuwe interpretatie te zijn van The Phantom Stranger uit DC Comics. Dat personage was in de comics aanwezig bij heel wat belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis.

Lees ook: Actrice gevonden voor Lana Lang in 'Superman & Lois'

Superman & Lois
De show volgt het verhaal van Superman, de beroemdste superheld van de wereld. En Lois Lane staat ook centraal, de beroemdste journalist uit de comics. Beiden gaan om met alle stress, complexiteiten en de druk die komt kijken bij werkende ouders in de hedendaagse maatschappij.

Lees ook: Oude bekende terug in Arrowverse-serie 'Superman and Lois'!

In Elseworlds leerden we al dat Lois zwanger is van hun eerste kind. Door het offer van Oliver Queen in Crisis on Infinite Earths, werd de aarde van Supergirl samengevoegd met die van The Flash en Arrow. Daarvoor zijn de levens van Lois en Clark nu heel anders, want hun enige kind Jonathan is nu de ene helft van een tweeling.

Bron: Deadline

Lees meer over: Superman and Lois, The CW, Wole Parks

Populair nieuws