'John Wick'-televisieserie duikt diep in de wereld van moordenaars

'John Wick'-televisieserie gaat diep

The Continental heeft nog geen releasedatum, maar belooft heel interessant te worden.

Jim Pedd, 16 mei 2020 om 13:29

De vierde film in de John Wick-franchise laat in elk geval tot 2022 op zich wachten. Voor die tijd krijgen we gelukkig nog een spin-off te zien op televisie. Die heet The Continental en verkent de wereld van de franchise buiten het personage van Keanu Reeves.
Een releasedatum is er nog niet voor de serie van de Amerikaanse televisiezender Starz. Maar regisseur Chad Stahelski laat alvast iets weten. De boel gaat sowieso in de geschiedenis van de moordenaars die we in de film ontmoeten duiken. En laat een heel andere kijk op de gebeurtenissen uit de films zien.

Lees ook: John Wick is in 2021 op televisie te zien!

The Contintental
“We krijgen een heel ander perspectief op de hele wereld. Nu gaan we de blik van verschillende personages krijgen. Dat wordt dus heel anders en laat de breedte van de wereld echt zien,” Aldus Staheklski. “In John Wick zie je misschien een week uit het leven van een man, waarin alles mis loopt. Deze serie heeft een heel andere tijdlijn en een heel ander perspectief.”

Lees ook: Ian McShane niet in 'John Wick'-serie

En dus zien we hoe diep de wereld gaat. Ook lijken we oude bekenden te zien: “Je krijgt ook oorsprongsverhalen voor een aantal personages die je in Wick ziet.”

Lees meer over: John Wick, The Continental, Chad Stahelski

Populair nieuws