Disney+ voegde deze series nieuw toe

Disney+ voegde deze series nieuw toe

Weer een nieuwe week met nieuwe afleveringen op streamingdienst Disney+.

Jim Pedd, 16 mei 2020 om 14:31

Het is weer zaterdag en dus is het tijd voor ons wekelijkse overzicht met de nieuwe toevoegingen die gedaan zijn aan streamingdienst Disney+. Vandaag zijn er vier nieuwe afleveringen van series toegevoegd, en meer helaas niet.
De eerste nieuwe aflevering is Disney Gallery: Star Wars The Mandalorian. Het gaat om de tweede aflevering, waarin ingezoomd wordt op de productie van de serie. Het is natuurlijk de eerste live-action Star Wars-serie en dat maakt de docureeks erg interessant om naar te kijken.

Ook nieuw
Verder voegde men aflevering 27 van het eerste seizoen van Family Sundays toe. Daarin voegt de familie Freeman zich bij Amber om wat moois te maken op basis van Star Wars. Het doel: gave kunst maken voor aan de muur! Verder kunnen we nu kijken naar aflevering 7 van het eerste seizoen van Be Our Chef. De families Wells en Perez proberen daarin een favoriet gerecht uit Ratatouille te maken.

Tot slot is One Day at Disney voorzien van een nieuwe aflevering (S01E23). Daarin laat Joe Hernandez als host van Disneyland zien hoe de Mark Twain Riverboat-attractie werkt.

Lees meer over: Disney Plus, Weekoverzicht, Nieuw

Populair nieuws