Amazon Prime Video voegde deze nieuwe series toe

Amazon Prime Video voegde deze nieuwe series toe

Er zitten een paar hele mooie toptitels toe die Amazon deze week heeft toegevoegd.

Jim Pedd, 17 mei 2020 om 14:21

Er verschenen deze week niet heel veel nieuwe series op Amazon Prime Video. Maar gelukkig zat er wel een echte topserie tussen in de vorm van Mr. Robot. Vier seizoenen van die serie verschenen online.
Mr. Robot (4 seizoenen): Elliot is een briljante maar behoorlijk instabiele jonge cyber-security engineer en een hacker. Hij wordt een sleutelfiguur in een complex spel van wereldwijde dominantie, als hij en zijn in de schaduwen levende bondgenoten proberen de corrupte corporatie waar hij voor werkt neer te halen.
Paatal Lok (1 seizoen): een agent heeft de zaak van zijn leven te pakken. Vier verdachten worden opgepakt tijdens de moordpoging op een journalist. De achtervolging leidt hem naar ‘Pataal Lok’ en tot enkele schokkende onthullingen over de levens van de vier verdachten.
Private Practice (6 seizoenen): Deze spin-off van Grey’s Anatomy liep van 2007 tot 2013 en kreeg in totaal 112 afleveringen. De ABC-serie draait om het leven van chirurg Addison Montgomery, die als neonataal arts druk werk heeft.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Weekoverzicht, Mr Robot, Private Practice

Populair nieuws