Wanneer komt het tweede seizoen van 'Into the Night'?

Wanneer komt tweede seizoen van 'Into the Night'?

Het einde van het eerste seizoen maakt duidelijk dat er een vervolg komt, maar wanneer...?

Geoffrey Ketels, 16 mei 2020 om 17:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van de eerste Belgische Netflix-original Into the Night was meteen een schot in de roos. Het eerste seizoen eindigde echter nogal abrupt waardoor velen zich de vraag stellen wanneer het tweede seizoen nu precies moet gaan verschijnen.
Into the Night vertelt het verhaal van een groepje mensen die uit de greep van de zon moeten blijven. Er is namelijk iets vreemds aan de hand met de zon waardoor alles en iedereen die er aan wordt blootgesteld dood gaat. Door rondjes rond de wereld te vliegen en op die manier het zonlicht voor te blijven slaagt de groep er in om in leven te blijven.

Tweede seizoen
Aan het einde van het eerste seizoen konden we vaststellen dat het probleem nog lang niet is opgelost. De dreiging van de zon blijft dan ook bestaan, maar er lijkt licht te zijn aan het einde van de tunnel. Hoe de groep samen met enkele militairen dit probleem wil gaan oplossen is niet duidelijk. Daarvoor is het wachten tot het tweede seizoen zal verschijnen.

De algemene verwachting is dat het tweede seizoen van Into the Night zal verschijnen in de tweede helft van volgend jaar. Dit werd echter nog niet officieel door Netflix bevestigd. Bovendien is het zo dat alle producties vertraging hebben opgelopen door het Coronavirus. De kans bestaat dus dat het nog iets langer wachten zal zijn op het vervolg.

Lees ook: Nieuw op Netflix: een levensgevaarlijke zon in 'Into the Night'

Lees meer over: Into the Night, serie, Netflix

Populair nieuws