Nieuw op Netflix: een levensgevaarlijke zon in 'Into the Night'

Nieuw op Netflix: 'Into the Night' seizoen 1

De eerste Belgische Netflix-original is vanaf morgen, vrijdag 1 mei 2020 op de streamingdienst te bekijken...

Geoffrey Ketels, 1 mei 2020 om 14:09

Er is al behoorlijk wat gezegd en geschreven de voorbije weken over de eerste Netflix-original van Belgische bodem, maar het wachten is nu eindelijk voorbij!
Into the Night belooft een razend spannende serie te gaan worden van Belgische makelij. In de reeks worden we als kijker geconfronteerd met een zon die plots dodelijke slachtoffers maakt. Iedereen die wordt blootgesteld aan het zonlicht sterft, maar hoe ontwijk je die dodelijke stralen?

Nachtvlucht vanuit Brussel
Enkele mensen zijn onder de "gelukkigen" en weten aan het zonlicht te ontsnappen door een nachtvlucht vanuit Brussel te nemen. Ze vliegen naar het westen met uiteindelijk maar één doel voor ogen, namelijk de dodelijke zon telkens een stap voor blijven. Al snel wordt echter duidelijk dat ze niet alleen bang moeten zijn voor de zon, maar ook voor de andere passagiers...

Into the Night bestaat uit zes afleveringen welke van de hand komen van de Belgen Inti Calfat en Dirk Verheye. De productie was in handen van Entre Chien et Loup. Wil je nog even een voorsmaakje van deze eerste Belgische Netflix-original? Bekijk dan de onderstaande trailer!

Into the Night is te bekijken op Netflix vanaf vrijdag 1 mei 2020.


Lees meer over: Into the Night, serie, Netflix, Netflix original, series

Populair nieuws