search
HBO kondigt officiële samenwerking met "Corona-app" 'Scener' aan
Series / Streaming-diensten

HBO kondigt officiële samenwerking met "Corona-app" 'Scener' aan

Gebruikers van de HBO-streamingdienst zullen kunnen rekenen op ondersteuning van de Scener-extensie...

Geoffrey Ketels
De Coronacrisis heeft er voor gezorgd dat het tijdelijk niet zo voor de hand liggend is om samen met bijvoorbeeld vrienden of familie naar een serie of een film te kijken. Gelukkig is er de Chrome-app Scener die die pijn toch enigszins weet te verlichten.

De Scener app maakt het mogelijk om elkaar te zien op het ogenblik dat je een film of serie bekijkt. Op deze manier krijgen mensen toch het gevoel bij elkaar te zijn of in ieder geval te kunnen praten over hetgeen ze aan het bekijken zijn. Scener is een Chrome-extensie welke vooral tijdens deze Coronacrisis in sneltempo erg populair is geworden.

Netflix
In eerste instantie was het streamingdienst Netflix welke bekendmaakte ondersteuning te gaan bieden voor de inmiddels zeer populaire app. Nu heeft ook HBO echter bekend gemaakt een soortgelijke ondersteuning aan te gaan bieden aan de klanten van haar streamingdienst. Sterker nog, HBO heeft een officiële samenwerking met Scener aangekondigd, iets wat bij Netflix niet het geval is.

Scener maakt het mogelijk om met in totaal 20 mensen samen naar een film of serie te kijken. Het productieteam achter de extensie heeft eerder echter reeds bekend gemaakt dat ze druk in de weer is om nog grotere groepen te gaan ondersteunen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen