Nieuw op Netflix: De razend spannende serie 'White Lines'

Nieuw op Netflix: 'White Lines' seizoen 1

Het zijn de makers van 'La Casa de Papel' die ook verantwoordelijk zijn voor deze nieuwe serie...

Geoffrey Ketels, 16 mei 2020 om 10:08

De makers van La Casa de Papel komen met een nieuwe, veelbelovende serie op Netflix. Vanaf 15 mei 2020 is op de streamingdienst dan ook de serie White Lines te bekijken.
White Lines vertelt het verhaal van Zoë. Zij verloor enkele jaren geleden haar broer Axel. Axel werkte als DJ op het populaire feesteiland Ibiza tot hij zo'n 20 jaar plots verdween. Jarenlang was het voor iedereen gissen naar wat er met hem was gebeurd. Daar blijkt nu echter verandering in te komen, want uit het niets wordt het lichaam van Axel gevonden. Zoë is in ieder geval vastbesloten om te achterhalen wat er met haar broer is gebeurd.

Nieuwe hitserie
Nog vooraleer White Lines werd gelanceerd op streamingdienst Netflix waren de verwachtingen op z'n zachtst gezegd behoorlijk hooggespannen. Critici stelden dan ook nagenoeg meteen dat de makers van het succesvolle La Casa de Papel met White Lines terug een potentiële topserie in handen hebben. Dat hoeft ook niet te verbazen, want de serie lijkt een aangename mix te bieden van drugs, sex en geweld.

Ben jij ook wel benieuwd naar wat dit razend spannende spektakel allemaal voor jou in petto heeft? Bekijk dan de onderstaande trailer of ga de serie meteen bingewatchen. Ze is namelijk op Netflix te bekijken vanaf 15 mei 2020!


Lees meer over: White Lines, serie, Netflix

Populair nieuws