Netflix voegt deze series toe in de tweede helft van mei

Netflix voegt deze series toe in de 2e helft mei

Heel wat nieuwe series voor fans van Netflix, de komende twee weken!

Jim Pedd, 16 mei 2020 om 19:55

Netflix voegt tal van nieuwe series toe in de tweede helft van deze maand. Vandaag vertellen we je welke series er allemaal nieuw toegevoegd worden en op welke data.
16 mei: La reina de Indias y el conquistador (seizoen 1): Jaren nadat de Spaanse conquistador Pedo de Heredia haar mensen verraadde, besluit de inheemse vrouw Catalina zijn leven weer te betreden om wraak te nemen.


18 mei: The Big Flower Fight (seizoen 1): Tien duo’s, bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers, vechten in een bloemrijkg evecht om te laten zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.


19 mei: Sweet Magnolias (seizoen 1): Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze de balans moeten vinden tussen relaties, families en hun werk.


20 mei: Blood & Water (seizoen 1): Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje. Ze wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar ontvoerde zus is.


22 mei: History 101 (seizoen 1): Leer in deze korte video’s alles over wetenschappelijke doorbraken, sociale bewegingen en belangrijke ontdekkingen.


22 mei: Selling Sunset (seizoen 2): De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het meest luxe leven aan rijke kopers in Los Angeles. Alles draait om relaties en dus om drama. Heel veel drama.


22 mei: Trailer Park Boys: Animated Series (seizoen 2): Nova Scotia’s geliefde onverlaten waren al getekend voor het leven en nu zijn ze daadwerkelijk getekend.

22 mei: Control Z (seizoen 1): Als een hacker de geheimen van leerlingen op school bloot begint te leggen, doet de jonge Sofia er alles aan om hem of haar te ontmaskeren.


23 mei: Dynasty (seizoen 3): De Carringonts en Colby’s vechten om het zeggenschap over hun fortuin.


24 mei: Betaal (seizoen 1): Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven, zodat er ruimte gemaakt kan worden voor een snelweg, krijgen te maken met een oude vloek en een leger aan Britse zombiesoldaten.


24 mei: Moderny Family (seizoen 9 en 10): Laatste twee seizoenen over het leven van Jay Pritchett enzijn bonte familie.


25 mei: Snowpiercer (start seizoen 1): De Aarde is bevroren. De enige overlevenden wonen in een trein die de wereld rondcirkelt. Maar op de trein woedt een klassenstrijd.


26 mei: The 100 (start seizoen 7): Een eeuw nadat de Aarde is vernietigd, worden 100 jongeren naar het oppervlak gestuurd om te kijken of daar wonen weer mogelijk is.


29 mei: Space Force (seizoen 1): Komedie over een viersterrengeneraal die met tegenzin moet werken aan de oprichting van een nieuwe tak in het Amerikaanse leger, de Space Force.


29 mei: Somebody Feed Phil (seizoen 3): Phil verslindt in Italië een heerlijke karbonade, vaart met een gondel, dineert met beroemde chefs en beleeft daar the high life.


29 mei: Queen of the South (seizoen 3): Teresa wordt gedwongen te werken voor een drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Ze heeft enkel haar levenservaring, een goede vriend en een notitieboek om te overleven.

Lees meer over: Netflix, Nieuw, Streaming, Mei

Populair nieuws