'The Flash'-acteur dood door overdosis

'The Flash'-acteur dood door overdosis

De jonge acteur Logan Williams is volgens zijn moeder overleden aan een over dosis medicijnen.

Bram de Groot, 17 mei 2020 om 15:22

In april werd duidelijk dat de jonge acteur Logan Williams was overleden op 16 jarige leeftijd. Hij was onder meer te zien als de jonge Barry Allen in de DC-serie The Flash van de zender The CW.
Nu is er meer duidelijk over hoe hij dood is gegaan. Zijn moeder Marlyse Williams heeft meer duidelijkheid gegeven in de hoop dat het anderen kan helpen. Het blijkt nu dat de jonge acteur is overleden aan een overdosis fentanyl, een morfine-achtige pijnstiller. Ze onthulde dat haar zoon, die bijna 17 werd, al drie jaar verslaafd was.

Veel doden door verslaving
"Zijn dood zal niet tevergeefs zijn," verklaart de moeder. "Hij zal uiteindelijk veel mensen helpen." Hiermee doelt ze op de situatie dat er jaarlijks 67.000 mensen doodgaan door verslavende middelen, alleen al in de States. Een paar dagen geleden stierf de 21 jarige zoon van muzikant Melissa Etheridge.

Lees ook: Minder geweld in televisieseries door het coronavirus?

De moeder verdedigde ook dat de druk voor haar zoon te groot werd. "Hij genoot echt van het acteren. Ik weet dat er veel te doen is om kindersterren, maar hij was geen ster. Hij was in opkomst," aldus Marlyse Williams.


Bron: NY Post

Lees meer over: The Flash, Logan Williams, Supernatural, Grant Gustin

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws