'Batwoman'-finale zorgt voor Arrowverse-plotgat

'Batwoman'-finale zorgt voor Arrowverse-plotgat

De onthulling aan het eind van het eerste seizoen van de The CW-serie zorgt voor een foutje.

Jim Pedd, 20 mei 2020 13:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Batwoman zorgt voor een plotgat in het Arrowverse. Welk precies vertellen we je in dit artikel, al moeten we je wel even waarschuwen voor SPOILERS!
Batwoman toonde ons in de seizoensfinale eindelijk het gezicht van Bruce Wayne. Maar die twist vormt ook meteen een groot plotgat voor de franchise in bredere zin. Alice maakt gebruik van Hush om toegang te krijgen tot de Wayne Tower, en geeft hem het gezicht van Bruce Wayne zodat hij binnen kan lopen en een stuk Kryptonite kan bemachtigen.

Lees ook: 'Batwoman'-synopsis voor tweede seizoen hint naar komst Batman

Grote fout
Dat klopt dus niet helemaal. Mocht het gezicht van deze versie van Bruce Wayne je bekend voor zijn gekomen, dan kan dat goed kloppen. Hij wordt namelijk gespeeld door Warren Christie, die al in Arrow te zien was als Dr. Carter Bowen. Hij was te zien in het eerste seizoen van die serie.

Lees ook: Arrowverse crossover wordt dit jaar een stuk kleiner

Dat is interessant, want daarmee speelt de acteur natuurlijk twee rollen in de serie. Ergens is dat niet vreemd, gezien de lange geschiedenis van het Arrowverse, maar het laat wel zien dat het soms voor complexe situaties zorgt die niet helemaal kloppen. Zoals nu dus.

Bron: CB

Lees meer over: Arrowverse, Batwoman, Bruce Wayne, Warren Christie, Arrow

Populair nieuws