Stephen Kings 'The Stand' dit jaar al te zien

Stephen Kings 'The Stand' dit jaar al te zien

De serie rond een van de populairste boeken van Stephen King is snel te zien.

Jim Pedd, 17 januari 2020 om 08:09

Dit jaar nog is de serie rond een van de belangrijkste boeken van Stephen King te zien: The Stand. Om precies te zijn, zal de serie in het vierde kwartaal van het jaar te zien zijn op streamingdienst CBS All Access.
Dat laat Aaron Pruner weten, die dit hoorde tijdens het Television Critics Association event voor de franchise. Goed nieuws dus voor fans van het boek, dat heel veel elementen uit verschillende Stephen King-boeken bij elkaar brengt. Denk aan horror, sci-fi, fantasy en drama. En dat in de vorm van een behoorlijk epische reis.

Lees ook: Opnames Stephen Kings 'The Stand' beginnen!

The Stand
Het boek is de apocalyptische visie van Stephen King op een wereld, geteisterd door een ziekte en waarin de mensheid gedecimeerd is. Er ontstaat een fundamentele strijd tussen goed en kwaad en het lot van de mensheid rust in handen van de 108-jarige Mother Abigail en een handvol andere overlevenden. Hun ergste nachtmerrie wordt belichaamd door een man met een dodelijke glimlach en onmetelijke krachten: Randall Flagg.

Lees ook: Hoofdrolspeler bekend voor Stephen King-serie 'The Stand'

Het boek staat overigens aan de basis van een boel andere films en series en zelfs het werk van King zelf: The Dark Tower.

Bron: Aaron Pruner

Lees meer over: The Stand, Stephen King, CBS All Access

Populair nieuws