Gaat Tara Reid in de huid van Carole Baskin ('Tiger King') kruipen?

Tara Reid in gesprek voor rol als Carole Baskin

Tara Reid wil graag in de huid kruipen van Carole Baskin: "Ik denk dat ze een complex personage is"

Door redactie, 22 mei 2020 om 15:47

De geruchten waren al hardnekkig, maar nu lijkt het erop dat Tara Reid en Nicolas Cage inderdaad Carole Baskin en Joe Exotic spelen. Reid heeft bevestigd dat ze in gesprek is voor de rol in de verfilming van de populaire serie Tiger King.
"We zijn zeker in gesprek en werken de details uit, laten we eens kijken wat er gebeurt", vertelde de actrice in een interview "Ik zou dit personage graag spelen. Dat zou geweldig zijn."

Lees ook: Brute aanval tijgershow Siegfried & Roy onderwerp van 'Tiger King'-vervolg?

De actrice wil graag wat tijd doorbrengen met de 56-jarige 'Big Cat Rescue' CEO, die beroemd werd door Netflix's Tiger King: Murder, Mayhem and Madness.

"Het zou meer voor mij zijn om haar vibe te krijgen. Ik zou haar eigenlijk niets willen vragen. Ik denk dat ze een complex personage is en ik weet dat als ik de rol krijg, ik het kan."

"Heeft ze haar man vermoord? Heeft de tijger hem opgegeten? Er hangt zoveel geheimzinnigheid in de lucht. Niets is ooit bewezen en misschien deed ze niets of misschien wel. Niemand weet het."

"Ze heeft het echt moeilijk. Ze houdt van haar man, hij is een gangster. Haar dochter sterft aan kanker. Hoe ga je daarmee om?" aldus Reid.

"Er gebeurt dus veel. Ik denk dat de film een heel krachtige boodschap over hoop en familie heeft, en ook dat dit de realiteit van heel veel mensen is."

Lees ook: Netflix krijgt veel boze reacties van fans na bonusaflevering 'Tiger King'

Bron: US Magazine

Lees meer over: Tiger King, Netflix, Tara Reid, Carole Baskin

Populair nieuws