search
'Justice League' van Zack Snyder wordt mogelijk miniserie
Series / Nieuws

'Justice League' van Zack Snyder wordt mogelijk miniserie

Alles is op dit moment mogelijk als het aankomt op het dure Justice League-project van Zack Snyder.

Zack Snyder kreeg eerder deze week eindelijk zijn in. Hij mag zijn oorspronkelijke visie op Justice League maken. Warner Bros. investeert er twintig miljoen dollar in en laat de film debuteren op HBO Max.

Vandaag horen we via The Hollywood Reporter dat het mogelijk niet gaat om een film. Het schijnt dat overwogen wordt er zes afleveringen van te maken. Daardoor moet het geheel beter te verteren zijn. Snyder bevestigde in een interview al dat er nog veel werk verricht moet worden om de film af te maken en wellicht maakt dit het makkelijker voor hem om er een serie van te maken.

Vier uur
"Of het uitgebracht wordt als een vier uur durende director's cut, of als zes 'hoofdstukken' moet nog besloten worden. Maar Zack en Deborah Snyder zijn nu bezig met het verzamelen van hun oorspronkelijke post-productie crew, om nieuwe en afgemaakte oude visuele effecten toe te voegen. En ja, ze halen veel acteurs terug om nieuw dialoog op te nemen."

Oorspronkelijk was het plan om twee Justice League-films uit te brengen. Gaandeweg werd dat teruggebracht naar één film. Nadat de opnames rond waren, vertrok Snyder van het project, wegens een tragedie binnen zijn familie. Joss Whedon maakte de film vervolgens af.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen