Disney Plus-serie 'Secret Invasion' toont invasie Marvel-schurken

Disney+-serie 'Secret Invasion' toont alieninvasie

Naar het schijnt wordt er gewerkt aan deze serie, die verbonden zou zijn aan Captain Marvel 2.

Jim Pedd, 23 mei 2020 om 12:13

Marvel en Disney schijnen te werken aan een Secret Invasion-serie. Die moet verbonden zijn aan de film Captain Marvel 2 en schijnt te debuteren op streamingdienst Disney+. Het maakt onderdeel uit van de manier van Marvel en Disney om de streamingdienst onmisbaar te maken.
De Skrulls zijn in Marvel Comics vaak een soort schurken. Ze vermommen zich als de helden van de Aarde, die daardoor niet meer weten wie ze kunnen vertrouwen. In het MCU waren het helden, die Nick Fury en Captain Marvel bijstonden in hun strijd tegen de Kree. Maar van Marvel-baas Kevin Feige weten we dat er ook slechte Skrulls zijn.

Secret Invasion
We horen al enige tijd dat er gewerkt wordt aan een Secret Invasion-serie. Die moet verbonden zijn aan de film Captain Marvel 2 en deels draaien om kwaadaardige Skrulls. Hoe makkelijk die integreren in de menselijke samenleving zagen we al in de film Spider-Man: Far From Home.

Aan het eind van die film bleken Nick Fury en Maria Hill geen mensen, maar vermomde Skrulls. Zo weten we dus hoe eenvoudig het is voor hen om zich als mensen te vermommen. Dat zou ook gebeuren in deze serie, waarin de Skrulls aangepakt moeten worden.

Lees meer over: MCU, Secret Invasion, Captain Marvel, Disney Plus, Marvel

Populair nieuws