Disney+ voegde deze nieuwe series toe afgelopen week!

Disney+ voegde deze nieuwe series toe deze week!

Bekijk hier het overzicht met alle afleveringen en series die Disney+ nieuw toevoegde deze week.

Jim Pedd, 23 mei 2020 om 15:28

Er verschenen wederom vooral nieuwe afleveringen op Disney+ en minder nieuwe series. Alhoewel: deze week waren er twee series met nieuwe seizoenen. Die zetten we voor je op een rij.
De eerste nieuwe serie is Mech-X4, die twee seizoenen kreeg. Daarin zien we hoe de dertienjarige Ryan een megarobot bouwt, de Mech-X4. Die moet de stad Bay City beschermen tegen gevaarlijke monsters. Just Roll With It kreeg één nieuw seizoen en draait om de Bennett-Blatt familie. Een geinige komedieserie van Disney.

Nieuwe afleveringen
Dan zijn er nog de gebruikelijke series waarvan nieuwe afleveringen verschenen. Uiteraard zetten we ook dat voor je op een rij:
Disney Gallery: Star Wars The Mandalorian S01E04: Deze aflevering kijkt naar de technologie die gebruikt werd bij het maken van de afleveringen van The Mandalorian.
One Day at Disney S01E25: In deze aflevering volgen we Ed Fritz, die als Ride Project Engineering Executive werkt. Hij moet nieuwe attracties in de pretparken van Disney tot leven brengen.
Be Our Chef S01E09: Ditmaal moeten twee gezinnen tegen elkaar strijden en gerechten maken die inspiratie halen uit de film Princess and the Frog.
Family Sundays S01E29: De Pyle-Lawrence familie voegt zich bij Amber om dingen te maken die gebaseerd zijn op Disney-film Bambi.
A Dog Life with Bill Farmer S01E02: Bill Farmer was jarenlang de stem van Goofy en Pluto. Nu komt uit achter de microfoon vandaan en ontmoet hij zijn favoriete personages: honden!

Lees meer over: Disney Plus, Weekoverzicht

Populair nieuws