Netflix brengt deze drie fantasyseries exclusief uit

Netflix brengt deze drie fantasyseries uit

Drie epische series waar we nu al naar uitkijken, die straks naar Netflix komen!

Jim Pedd, 25 mei 2020 om 07:05

Netflix werkt natuurlijk aan tal van series. De streamingdienst pompt jaarlijks miljarden in eigen content en hoopt zo mensen aan zijn dienst te binden. Soms is het moeilijk te weten wat er allemaal aan zit te komen en dus zetten we er vandaag weer drie voor je op een rij.
SHADOW AND BONE: Netflix breidt zijn fantasy-aanbod de komende tijd flink uit. Naast The Witcher werkt de streamer ook aan Shadow and Bone, dat gebaseerd is op de Grisha-trilogie van Leigh Brdugo. De boel spelt zich af in het koninkrijk Ravka en volgt een tiener die erachter komt dat ze krachten heeft. Die moet ze gebruiken zodra ze een vriend redt.
1899: Dark is een van de beste series op Netflix. Die show werd bedacht door Baran bo Odar en Jantje Friese. In 2020 komt die tot een eind, maar het tweetal werkt ook al aan een andere serie. Die heet 1899 en staat te boek als een historische horrorserie. We volgen migranten op een schip naar New York, wiens dromen allemaal stukgaan als ze een ander schip tegenkomen.
AFTER MIDNIGHT: Guillermo del Toro werkt aan dit horrorproject voor Netflix. Hij schrijft en regisseert meerdere afleveringen. De serie wordt omschreven als “een reeks door de filmmaker gemaakte verhalen”, die zowel gruwelijk als verfijnd zijn.

Lees meer over: Netflix, Shadow and Bone, 1899, After Midnight

Populair nieuws