Skeet Ulrich: "Riverdale werd saai"

Skeet Ulrich:

Ulrich heeft aangegeven dat hij het eigenlijk helemaal heeft gehad met de avonturen van F.P. Jones...

Geoffrey Ketels, 24 mei 2020 om 11:04

Riverdale-sterren Skeet Ulrich en Marisol Nichols kondigden eerder aan dat ze de serie gaan verlaten. Ulrich heeft de fans nu echter verrast met een video die hij op Instagram heeft geplaatst.
In een Instagram-video welke Ulrich heeft gemaakt met zijn verloofde Megan Blake Irwin liet de populaire acteur optekenen dat hij "verveeld raakte door de avonturen van F.P. Jones in Riverdale". Het feit dat er voor het volgende seizoen meer dan waarschijnlijk een stevige sprong in de tijd zal worden gemaakt heeft de beslissing voor Ulrich wellicht alleen maar makkelijker gemaakt.

Southside Serpents
In de serie Riverdale speelt Ulricht het personage van F.P. Jones, de vader van Jughead (gespeeld door Cole Sprouse). In eerste instantie stond hij aan het hoofd van de motorbende Southside Serpents en viel hij op door z'n alles behalve vriendelijke karakter. Uiteindelijk werd F.P. Jones echter de sheriff en bleek hij een betere vader te zijn voor Jughead.

Fans reageren ondertussen teleurgesteld op de uitspraak van Ulrich. Ze verwijten de acteur zelfs dat hij in een midlifecrisis zou zitten en dat hij daarom zou stoppen met Riverdale. Ook het feit dat Ulrich verloofd is met het 25-jarige model Irwin werd door menig aantal fans aangehaald als één van de redenen voor zijn beslissing.

Anderzijds zijn er ook fans die Ulrich bijspringen op social media. Zij zijn dan weer van mening dat de nieuwe verhaallijnen van Riverdale minder sterk zijn dan in de eerste seizoenen het geval was.

Lees ook: Opmerkelijk: 'Riverdale' seizoen 5 maakt behoorlijke sprong in de tijd

Lees meer over: Riverdale, serie, Netflix, series, Skeet Ulrich

Populair nieuws