Keert dit Marvel-personage opnieuw terug in films of series?

Wat gebeurt er met het bekende Marvel-personage na Agents of S.H.I.E.L.D.? Clark Gregg reageert.

Bram de Groot, 24-05-2020 15:46

Binnenkort start het laatste seizoen van de serie Agents of S.H.I.E.L.D. en daarin zien we (uiteraard) ook weer Phil Coulson van acteur Clark Gregg.
Maar wat gebeurt er met dit personage dat in The Avengers uit 2012 dood leek te gaan en terugkeerde van de eerste MCU-serie. Gregg sprak erover met Variety en liet gelijk weten dat hij het nog niet weet: "Dit lijkt me een goed moment om aan te kondigen dat...... ik weet het echt niet."

Tijdlijnen en multiversum
"Sorry. Dat was een beetje quarantaine-sadisme. Ik weet niets! Ik kan me moeilijk een scenario voorstellen waarin ik zou zeggen, 'Nee, ik heb het te druk om de nieuwste versie van Phil Coulson te gaan spelen.' Ik word altijd enthousiast als ze tijdlijnen veranderen en een multiversum in het filmische universum blootleggen."

De kans dat Marvel Studios teruggrijpt op Agents of S.H.I.E.L.D. lijkt op dit moment klein, aangezien er vooral wordt ingezet op compleet nieuwe verhalen. Maar wie weet zit er toch nog wat in het vat voor het personage.

Bron: Variety

Lees meer over: agents of shield, marvel studios, abc, superhelden, shield, marvel, seizoen 7, Clark Gregg, skye, phil coulsen, antoine triplett, Drea de Matteo, Karla Faye Gideon, 2020, Chloe Bennet

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in