Keert Simon Pegg terug naar 'Star Wars'?

Keert Simon Pegg terug naar 'Star Wars'?

Speelt de acteur opnieuw een personage in de Star Wars-franchise? Hij was al eens te zien in 'The Force Awakens.

Bram de Groot, 24 mei 2020 om 16:50

In Star Wars: The Force Awakens uit 2015 zien we acteur Simon Pegg (Mission: Impossible, Star Trek) als het personage Unkar Plutt. Het was geen enorm grote rol en Pegg was niet in de onderdelendealer op Jakku te herkennen. Nu heeft hij er wel oren naar om Dengar te spelen in The Mandalorian.
De premiejager Dengar zagen we kort Star Wars: The Empire Strikes Back uit 1980 en was later te zien in Star Wars: The Clone Wars, met de stem van Pegg. Nu wil hij het personage graag spelen in The Mandalorian.

"Als Taika Waititi en Jon Favreau besluiten om Dengar naar The Mandalorian te brengen, dan heb ik in het verleden een soort van ervaring met hem. Aangezien ik hem heb gespeeld in Star Wars: Battlefront en The Clone Wars.

Ik hoorde dat ze Katee Sackhoff hebben aangetrokken om een personage te spelen dat niet in de films zat, maar in een ander Star Wars-ding. Dus wie weet."
Lees ook: Danny Trejo straks in 'The Mandalorian'?

The Mandalorian in oktober terug
Het tweede seizoen van The Mandalorian verschijnt in oktober op Disney+ en volgt op het sterk ontvangen eerste seizoen, dé eyecatcher tijdens de start van Disney+ verleden jaar november.

Bron: Collider

Lees meer over: Simon Pegg, The Mandalorian, The Clone Wars, The Empire Strikes Back, The Force Awakens

Populair nieuws