Deze nieuwe series verschenen deze week op Netflix

Deze nieuwe series verschenen deze week op Netflix

Onder meer het derde seizoen van de serie 'Dynasty' is vanaf nu te bekijken op de populaire streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 24 mei 2020 om 13:37

Het aanbod van Netflix werd ook deze week terug uitgebreid met enkele nieuwe, interessante series. Om welke nieuwe series het precies gaat vertellen we je graag hier in dit artikel!
Blood & Water (seizoen 1)
In het eerste seizoen van Blood & Water maken we kennis met een tiener die een erg toevallige ontmoeting heeft op een feestje. Vervolgens wil de tiener gaan bewijzen dat één van de leden van het zwemteam van haar privéschool haar zus is die na haar geboorte werd ontvoerd. Blood & Water is de tweede officiële Netflix-original van Afrikaanse bodem. Het eerste seizoen is te bekijken op Netflix vanaf 20 mei 2020.


Control Z (seizoen 1)
Op 22 mei 2020 verscheen op Netflix de Mexicaanse serie Control Z. Wanneer een hacker de geheimen bloot begint te leggen van leerlingen aan de hele school maakt de sociaal enigszins geïsoleerde Sofia er haar missie van om de hacker te ontmaskeren. De hoofdrollen in deze nieuwe Mexicaanse serie zijn onder meer weggelegd voor Ana Valeria Becerril en Michael Ronda.


Selling Sunset (seizoen 2)
Ook op 22 mei 2020 verscheen het tweede seizoen van Selling Sunset op Netflix. De reality-serie volgt de makelaardij van de Oppenheim Group en brengt de luxueuze woningen in beeld welke in Los Angeles op de markt worden gebracht. Het eerste seizoen was meteen een absolute voltreffer waardoor het al snel bekend raakte dat er een vervolg zou verschijnen. Dat vervolg is dus vanaf nu te bekijken op Netflix.


Dynasty (seizoen 3)
Het langverwachte derde seizoen van Dynasty is op zaterdag 23 mei op de streamingdienst Netflix verschenen. Het was voor Nederlandse kijkers lang wachten op de komst van het derde seizoen omdat deze eerst volledig moest worden uitgezonden in de Verenigde Staten. Recent raakte ook bekend dat het vierde seizoen wellicht zeker tot de zomer van 2021 op zich zal laten wachten.


Buiten de bovenstaande nieuwe series en seizoenen die deze week op Netflix verschenen waren er ook nog andere titels die hun opwachting maakten op de streamingdienst. Het gaat hierbij onder meer om de volgende:

- The Big Flower Fight (seizoen 1) - 18 mei 2020
- Sweet Magnolias (seizoen 1) - 19 mei 2020
- History 101 (seizoen 1) - 22 mei 2020
- Trailer Park Boys: Animated Series (seizoen 2) - 22 mei 2020

Lees meer over: Netflix, serie, series, Dynasty, Control Z

Populair nieuws