Netflix voegt 2 nieuwe seizoenen 'Modern Family' toe!

Netflix voegt nieuwe seizoenen 'Modern Family' toe

In totaal zijn de twee nieuwe seizoenen goed voor zomaar even 44 nieuwe afleveringen om te bekijken...

Geoffrey Ketels, 26 mei 2020 om 10:51

Fans van Modern Family hebben weer twee nieuwe seizoenen waar ze hun hart mee kunnen ophalen. De twee nieuwe seizoenen zijn goed voor in totaal 44 gloednieuwe afleveringen.
Modern Family geniet een aanzienlijke populariteit. De focus in de serie komt te liggen op drie gezinnen die eigenlijk één grote familie vormen. In totaal verschenen er elf seizoenen van de populaire reeks. Eerder koos Netflix er reeds voor om acht seizoenen online te zetten. Nu komen daar dus nog eens twee seizoenen bij waardoor de teller in totaal op tien seizoenen staat.

Emmy Awards
In het verleden viel Modern Family reeds meerdere malen in de prijzen. Zo wist het vier keer de Emmy in de wacht te slepen voor beste komedie. In totaliteit ontving ze door de jaren heen maar liefst 22 verschillende Emmy's. De serie verscheen voor het eerst in het jaar 2009.

ABC maakte vorig jaar bekend dat er geen nieuw vervolg meer zal gaan verschijnen. Dit betekent dat er na elf seizoenen definitief een einde is gekomen aan Modern Family. Wanneer en of Netflix ook het elfde seizoen aan haar aanbod zal toevoegen is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: Modern Family, serie, Netflix

Informatie over de serie: Modern Family

Populair nieuws