Netflix komt met enorm handige nieuwe downloadfunctie

Netflix komt met handige nieuwe downloadfunctie

Het lijkt er naar uit te zien dat Netflix binnenkort zal uitpakken met een nieuwe, handige downloadfunctie...

Geoffrey Ketels, 28 mei 2020 om 12:20

Het lijkt er naar uit te zien dat er binnenkort een zeer handige, nieuwe functie zal worden toegevoegd aan de Netflix-app. Zo zouden gebruikers reeds tijdens het downloaden een stukje van een serie of een film kunnen bekijken.
Diverse bronnen waaronder XDA Developers hebben aangegeven dat er sterke aanwijzingen zijn gevonden voor een nieuwe downloadfunctie in de nieuwste app-versie van Netflix. Deze nieuwe functie zou het mogelijk moeten maken om een film of serie reeds tijdens het downloaden te kunnen bekijken. Dit terwijl de download dus op de achtergrond gewoon verder gaat. Dat is in het bijzonder handig voor mensen die bijvoorbeeld vaak onderweg zijn en daarbij niet altijd kunnen rekenen op de meest snelle internetverbinding.

Offline content kijken
De mogelijkheid om offline content te kijken op Netflix bestaat reeds enige tijd. De streamingdienst voerde deze mogelijkheid reeds in, in het jaar 2016. Dit was tot dusver echter uitsluitend mogelijk wanneer de volledige film of een volledige aflevering was gedownload. Een belangrijke kanttekening die hierbij moet worden gemaakt is ook dat niet alle content zomaar gedownload kan worden.

Hoe dan ook, voor mensen die niet overal en altijd kunnen rekenen op een snelle internetverbinding kan de nieuwe functionaliteit die zal worden toegevoegd aan de Netflix-app meer dan welkom zijn!

Lees meer over: streamingdienst, streamingdiensten, Netflix, serie, series

Populair nieuws