Immens populaire 'Kingdom Hearts' wordt serie op Disney+

Populaire 'Kingdom Hearts' wordt serie op Disney+

Fans van de gamereeks mogen heel erg blij en tevreden zijn met dit nieuws.

Jim Pedd, 28 mei 2020 om 10:12

Kingdom Hearts blijft een uiterst populaire serie voor gamers wereldwijd. De serie brengt heel wat verschillende franchises bij elkaar. Dus was het eigenlijk afwachten tot de games ook een televisieserie werd.
Een tijd geleden hoorden we al dat er gedacht werd om er een serie van te maken voor streamingdienst Disney+. Vandaag zijn er meerdere berichten van diverse verslaggevers dat er echt gedacht wordt over een serie in de franchise.

Kingdom Hearts
De gedachte zou zijn om er een animatieserie van te maken, zonder live-action personages. Het zou dus een volwaardige animatieserie worden. We horen het gerucht dat Square Enix van plan is om een pilot te maken en dat met behulp van de Unreal Engine te doen. Disney-stemacteurs die speelden in de videogames, zouden hun rollen opnieuw spelen voor de serie.

Wanneer de serie er komt, of hoe lang Disney en Square Enix nodig hebben om de boel te maken, is niet zeker. Waarschijnlijk duurt het nog wel even. In de games volgen we Sora, die met zijn Keyblade heel erg cruciaal is om de wereld te beschermen.

Bron: CB

Lees meer over: Kingdom Hearts, Disney Plus

Populair nieuws